Марки
 
МАГАЗИНИ

          ПИРДОП

Гео Милев 7

Анастасия Иванова

тел  0899 892 836

СОФИЯ

МОЛ -Илиянци магазин 114

0877987456

 
Количка
0 продукта
 
 
 

За поръчки над 100 лв. - безплатна доставка

Цената на доставка до офис Еконт - 4.20 лв.

 
Промоции
 

Условия за ползване

 

Условия

Права и задължения на клиента

ЕТ СИМА  е фирма за проиводство и  продажби на бебешко и детско облекло и аксесоари .

Всички цени в сайта са цени  с включено ДДС.

За клиент се счита всяко лице използващо онлайн магазина ни  и е извършило поръчка, след като се е съгласило с тези условия. 
При получаване на поръчка в нашият онлайн магазин, в рамките на 2 до 8 часа, вие ще получите копие от поръчката на електронната си поща. В рамките на 1 работен ден, ние ще се свържем с вас чрез имейл за да потвърдим заявката ви и да уточним с точност желаните от вас номера, цветове и тн., за да се избегнат недоразумения. Моля, проверявайте редовно електронната си поща, за по-бърза и по-точна комуникация.

Изпращаме стоката чрез куриер, като наложен платеж до адрес посочен от вас.

Плащането се извършва при получаването на стоката от куриера, като пътните разходи са за ваша сметка. Можете да заплатите и по банков път, като в този случай, това се уточнява допълнително между Клиента и ЕТ СИМА.

След получаване на стоката от вас, моля уверете се пред куриера, че тя е в оригиналната си опаковка и е непокътната.

В случай, че промените мнението си, имате право да върнете продукт(и) в 7-дневен срок след получаването му(им), ако стоката не е употребявана и е в оригиналната си опаковка, във видът в който е била при получаването. В такъв случай, продуктът може да бъде заменен или парите ще бъдат върнати на клиента след като получим обратно стоката, като всички разходи по транспорта са за сметка на клиента (чл.53 от ЗЗП)

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:
1. констатирани липси;
2. дефекти на стоката;
3. несъответствие с обявения размер;
4. несъответствие с обявената търговска марка.

Преди да изпратим стоката, тя бива проверявана за дефекти, но в случай на пропуснат фабричен дефект, клиентът има право да замени продуктът за същият или друг на същата или по-голяма стойност по негов избор, или да изиска връщане на парите си.

ЕТ СИМАсе задължава да възтанови пълната покупна стойност на продуктите(без първоначалните куриерски разходи и тези за връщане) не по-късно от 30 дни считано от датата, на която клиента е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно закона за защита на потребителя  чл. 55, ал. 6.

Потребителят сам е отговорен за възприятията и интерпретацията на точността, пълнотата и полезността на информацията, съдържаща се в сайта.

Клиентът се задължава да попълва правилно полетата във формата за поръчки и да не предоставя грешна информация за себе си.


Права и задължения на фирмата

Фирмата запазва правото си да променя показаните цени без предупреждение по всяко време, като цените плащани от клиента са цените, които са били актуални в момента на поръчване

Фирмата си запазва правото да не изпълни поръчка, ако тя не съответства на тези условия.

Фирмата се задължава да показва цените според Закона за електронната търговията, т.е. всички цени в магазина са в български лева, с ДДС и без включена цена за доставка.

Фирмата се задължава да не предоставя вашата информация на трети лица и да не я използва за други цели, освен за изпълняване на поръчката.

Фирмата запазва правото да запазва cookies във вашият компютър, както и да ви изпраща непоискани търговски съобщение (реклами и информация за промоции).


Поръчка

Всяка поръчка в онлайн магазина има силата на договор между клиента и фирмата. Двете страни получават копие от електронната поща, съгласно Закона за електронната търговия.

Тъй като поръчката има силата на договор, фирмата има право да приема авансово плащане по банков път, като така не нарушава член 53 от Закона за онлайн търговията.